Resultat

Första deltävlingen på kalascup är nu avklarad. För min del gick det ganska bra, blev 7a av 25 stycken till min egen förvåning. Känns så bra när jag jämför med förra säsongen! 

Imorgon är det linje över 60km som gäller, så håll tummarna :)

/L

  


KalasCup

Dåligt me uppdateringar igen. Östgötaloppet gick okej inte mer. Spurtade in på en 8e plats så det fick duga. Direkt efter tävlingen i söndags åkte vi ner mot sexdrega på teamträff där det bl.a. blev till att bad tunna, träna lagtempo och lite teambuildning.

Var hemma i Örebro i 2 dagar och igår åkte vi ner till skåne för idag startar första cuptävlingen som är 15km tempo. Har faktiskt inte riktigt förstått att tävlingarna dragit igång igen men jag lär nog inse det snart då det är tävlingar varje helg nu :) Jag gillart!

Skulle vara skönt med lite sommarlov nu annars för jag har blivit helt avslappnad när det gäller plugget. Vi har tenta på torsdag men det har jag inte heller fattat. Mitt huvud hänger visst inte med för tillfället :O


/L

Lördag

Sitter i bilen påväg ner till Linköping. Imorgon är det tävlingspremiär och det är östgötaloppet som gäller. 85,5km ska köras och jag är nervösare än vad jag har varit på länge. Man vet liksom inte vart man står efter vinterns träning, men kul ska det bli :)

Imorgon efter tävlingen så bär det av ner mot Sexdrega för en teamträff. Skönt att komma bort ett tag :) 

Håll tummarna för mig imorgon!

 


Torsdag

Gårdagens tempolopp gick sådär. Först när jag startade fick jag en lastbil framför mig som uppenbarligen inte kunde köra eftersom jag körde fortare än den. Så tappade väl nåra sekunder på det, i övrigt kan jag säga att det kändes mycket sämre än vad det visade sig vara. Körde 2 minuter snabbare än vad jag gjorde förra året på samma bana och samma tid på året och 50 sekunder snabbare än vad ja körde på samma bana i mitten av förra säsongen. Så det känns ju bra med en så klar förbättring iaf :)

Men nu har jag bestämt mig för att verkligen kolla upp mina knän då det har övergått till höger knä nu också. Vill inte förstöra hela säsongen!

Nu väntar labrapport på att bli skriven. Målet är att bli klar idag.
Senare har jag bestämt att träffa Sara på staden innan jag åker vidare hem till Örebro igen.


/L

Sol :)

Sitter just nu på bussen påväg till Uppsala, ska nämligen köra lite tempoträning där. 16km tror jag det är, kan vara skönt att prova tempocykeln iallafall en gång innan man ska stå på startlinjen med den på cupen nästa helg. Men är dock lite orolig över mina knän. Har haft ont sedan förra onsdagen och vet inte riktigt vad ja ska ändra på. Vill kunna träna fullt ut så jag får se hur det känns ikväll.

På söndag väntar tävlingspremiären och kan inte annat än att säga att jag är sjukligt nervös. Vad jag fatta blir det ett hyffsat stort startfält då vi damer är 25st + att vi ska köra tillsammans med herrjuniorerna som är minst lika många. Tror det blir en tuff tävling så det är bara att hoppas på att benen och huvudet hänger med.

Igår vilade jag och den spenderades med 2,5 timmes promenad + 40 minuter promenad från uni tillsammans med Annie. Hmm undra om alla ser det som vila ? :P

/ L

Riktigt dåliga uppdateringar

Nu har jag varit hemma ifrån Italien i en vecka.
Italien bjöd på mycket cykel, pasta, trevligt sällskap och en massa skratt. Tror faktiskt aldrig att jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. Sara Olsson gjorde min vecka vill jag lova :)<3

Sen jag kom hem har det blivit lite plugg, mycket skratt med Annie och i helgen var jag n tur till Uppsala och hälsade på lite.
Åkte ut och cyklade en sväng i lördags och en i söndags med Marcus. Allt blir så mycket lättare med sällskap :) Tyvärr så känns väl formen inte helt okej och tävlingspremiären närmar sig. På söndag står jag på startlinjen till Östgötaloppet så jag hoppas att benen vill som jag då.

Nu ska ja väl försöka skriva lite på min labrapport. Sen blir det en tur på cervelon med Magnus och Adam :)


RSS 2.0