Onsdag

Nu är anatomitentamen skriven. Snälla ge mig ett G! 
Underbara Annie skjutsade mig till universitetet och väntade på mig medans jag skrev,alltid bra med mentalt stöd! Sen tog vi en lunch, hälsotallrik..MUMS
Sedan åkte vi hem till henne och bar upp en mycket tung och otymplig madrass till hennes lägenhet, båda två i högklackat. Det var kämpigt, med det gick!

Nu sitter jag mätt och belåten och funderar över vad som ska packas med till Italien. Det börjar verkligen närma sig, om 3 dagar sitter jag på min cervelo utomhus för första gången! Längtar!  


Måndag

Helgen har varit fullspäckad med ett besök av Janne i fredags- lördag. Lördag morgon bestod av "distanspass" och jag kan sammanfatta det med STORM, lera och backar och var trött som få när jag kom hem. Sen kom mina föräldrar och fyllde upp mitt kylskåp, me like! Sen på kvällen begav vi oss till Magnus 40års fest. Mycket trevligt :) Haha. Igår blev det lite fix i lägenheten, och lite plugg en kvällspromenad med Annie och ett långt telefonsamtal med Viktor :)

Idag tog jag mig faktiskt en välbehövlig sovmorgon och gick inte upp förens kl halv 10 :O. Sen dess har jag pluggat, pluggat och pluggat. Jag är stressad som tusan det känns inte som om jag kan någonting.. Så det blir väl till att sitta hela dagen idag och hela dagen imorgon och hoppas på att gudarna är med mig på onsdag. Ikväll väntar ett hårt intervallpass!
 

Markoolio is the shit, eller?

Äntligen helg, men jag kan nog inte lägga ifrån mig anatomiböckerna för det. Får köra på stenhårt med plugget i helgen för att sedan ta semester i Italien :) Det är tur att jag har en sån bra kompis, Annie har verkligen fått mig på andra tankar. Gårdagen började med en cykeltur och avslutades med en tur till öob, middag och häng at her place med en hel del plugg därimellan. Idag tog vi oss en snabbsemester, (sola solarie). Mycket avkopplande!  

Annars har dagen bjudit på tvättning och läsning. Sista gången ja tvätta innan ja drar nästa vecka så jag får snåla på träningskläderna i veckan!


Onsdag

Imorse var det lika jobbigt att gå upp som vanligt, men idag tog jag mig iallafall upp så att jag hann få i mig lite frukost innan föreläsningen. På dagens schema stod det gym, skön föreläsning men det kändes ungefär hela tiden som om jag borde ha stannat hemma och pluggat på egen hand istället. Fick även veta att min tenta är flyttat från torsdag till onsdag, vilket inte känns okej alls. Men det är väl bara att gilla läget gissar jag. Får vara tacksam att jag kan får göra den i förväg så jag kan åka till Italien. Kan ju med närmare eftertanke vara bra att göra tentan på onsdag så jag har lite tid på mig att packa cykeln och allt annat som ska tas med. Men jag har noll motivation till att plugga just nu, vill bara sitta på min cykel. Tänk om man kunde träna lika mycket som man måste plugga, hade varit nice! Men min amotivation till plugget beror nog ganska mycket på att jag inte klarar av att misslyckas, så jag stressar upp mig och pluggar som en idiot vissa dagar och mår allmänt dåligt. Det är konstigt att det blir så för jag tycker verkligen att det är intressant och jag vill verkligen studera det här men jag får prestationsångest.  
  

Men tror att jag fortsätter min kvällstrend nu och lyssnar på lite stig larsson.


/L    


Tisdag

Mina dagar bara försvinner. Jag hinner ju knappt tänka. Imorse hade jag en föreläsning, efter det tog jag och Annie en lunch på musiken, som vanligt kycklingwok me like :) Efter det var det hem och sätta igång med plugget igen vet dock inte om jag har blivit nå klokare. Känns som att jag började plugga alldeles för sent och tentan börjar närma sig, 8 dagar kvar, så det är bara att köra på.
Längtar som bara den till sommaren nu. Så jag kan få slappna av lite, förhoppningsvis utan plugg, i värmen och såklart längtar jag till tävlingarna :) 

Nu ska jag lyssna på män som hatar kvinnor på ljudbok. Rätt nice att lyssna när jag läser så mycket ändå om dagarna.

Ciao   

Torsdag

ÅÅ jag är så glad och lättad. Fick just reda på att jag klarade psykologitentan, och inte bara klarade den utan det var ett VG. Med lite enkel matte har jag räknat ut att det borde bli ett VG i hela Idrott A, med 3 vg och 2 g, men man vet ju aldrig. Lär inte hoppas på för mycket!

Annars har dagen bestått av lite anatomiplugg, lite städning och lite mer anatomiplugg. Det positiva är att jag börjar iallafall kunna några bendelar och några muskler men puuuh så många det är. Till råga på allt så är det ju såklart på latin, vissa ord är helt obegripliga medans andra faktiskt är ganska så logiska. 

Snart kommer mina parents. Det ryktas om att dom har med sig lite matlådor till mig, det gillas! Skönt att slippa laga mat i tentaperioder och dessutom har jag det lite halvknapert för tillfället då en cykel och 2 läger betalats på 2 månader. Men det är det värt! Pappa tar också med min vintercykel så nu ska ja UT och cykla.
Ikväll väntar en skridskotävling här hemma i Örebro. Det blir nog antagligen den sista för säsongen vilket känns lite halvtråkigt, jag som just hade börjat tycka det var kul igen men samtidigt ser jag väldigt mycket fram emot cykelsäsongen!

 


Godkväll

Jag kände för att börja blogga igen, och för att undvika gamla och tråkiga minnen gjorde jag en ny en. Här kan ni följa allt ifrån min träning, plugg och mina innerst tankar. Enjoy  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0