Onsdag 24 November

I helgen var jag ner till Jönköping för cykelmässa och gala. Det var riktigt kul att träffa folk igen. Jag hade jätteroligt! Tråkigt var att Sara inte kunde komma då hon var sjuk! Hade nog varit snäppet roligare om hon varit med!

I måndags tränade jag simhopp för andra gången (på 7 år). Började med fall framåt från 3:an ett par gånger för att sedan gå upp på 5:an och göra samma sak. Sen gjorde jag några fall bakåt, både sittande och stående. Jag körde huvudhopp framåt, volt, tyska i torsdags och huvudhopp bakåt och isander igår. Och än har jag inte slagit ihjäl mig! Jag trodde nog att jag skulle fega ganska mycket mer än vad jag gjorde. Så jag är förvånad över mig själv och jag har verkligen tyckt att det har varit jätteroligt! :) Synd att det inte finns mera tid, då hade jag lätt börjat hoppa igen!

Igår drog jag mig tillbaka till Örebro, så här är jag nu. Körde ett skridskopass igen, gick ganska bra. Vi körde långt så det var mest att ligga bakom.

Nu ska jag snart iväg till uni. Sen blir det till at plugga hela dagen lång. Det känns som att jag ligger efter ganska rejält så jag måste lägga på ett kol nu!

/Linnea

Plugg och träning...

Igår blev det ett grymt gympass, jag känner att det börjar gå lättare och lättare. Dessvärre kunde jag inte prova på att hoppa på kvällen då jag inte hann köpa mig en baddräckt. Så det är dagens måste innan kl 18. Jag är mer än pepp!

Jag steg upp kl 7 idag åt frukost och satte mig sedan på tc för ett intervallpass. Kroppen kändes sådär men det är väl kanske inte så konstigt när jag har sådan träningsvärk...Men det är otroligt skönt att dagens träning redan är avklarad! Efter passet har jag suttit och klurat lite på vad jag ska ha mitt övertygande tal om. Jag har bestämt mig för att det får handla om simhopp då jag pratade om skridsko senast. Så jag skulle nästan säga att jag är klar med det. Blir till att läsa lite i tala väl nu för att förbereda mig för den dagen då talet ska hållas. Jag vill inte vara gnällig men fy vad många uppgifter vi har på kort tid! Ikväll ska jag äta middag med mina föräldrar vilket jag knappt har hunnit med den här veckan fast vi "bor" i samma hus. För att sedan åka iväg till fyrishov för praktik och vad jag skulle vilja kalla det dagens andra träningspass, för det lär bli jobbigt!

Later!    


Tisdag 16 november

Det har varit så skönt att vara ledig i helgen som var. I fredags var jag och åt på Lilla örebro med Annie och Cecilia för att sedan gå vidare och spela biljard. Vi var för övrigt grymma på det! Det gjorde absolut min dag!
 
I lördags åkte jag hem till Uppsala där jag fortfarande befinner mig. Jag firade med hela släckten i söndags och jag uppskattade jättemycket att alla kom för vi träffas ju så sällan!

Nu har vi börjat praktiken och jag var iväg till Fyrishov för att kolla på simhopp. Det var oerhört roligt att träffa min gamla tränare och jag blev VÄLDIGT sugen på att hoppa igen! Så blir till att införskaffa mig en baddräkt tills på onsdag och prova på lite grann :) 

Annars nu så börjar ju cykeldagarna närma sig. På lördag åker jag ner mot Jönköping för cykelmässa och cykelgala. Det kommer bli en toppen helg, jag är helt övertygad!

 

/Linnea 


Torsdag

Kvällen igår blev inte som jag tänkt mig. Inte dagen idag heller för den delen. Jag har haft ont i huvudet och mått riktigt illa. Men jag tog mig  trots allt ner i tvättstugan och tvättade 7 maskiner så nu är jag redo för att packa väskan för 2 veckor i Uppsala. Sen efter lite matintag kände jag mig lite bättre och drog mig bort mot gymmet för ett bra pass! Lär ha träningsvärk i morgon, det är NICE! Nu blir det lite tv innan sängen kallar. Ska tillbringa min födelsedag på Universitetet i 9 timmar imorgon! Jippie!

/Linnea 


Ledig

I onsdags hade vi examinationsseminarie. Nästa kurs startar först på måndag så nu har jag några dagars ledighet. Igår gjorde jag i stort sett ingenting, tog sovmorgon, handlade och tränade. Tyvärr ledsnar jag så fort på att inte ha någonting att göra så idag är jag mer rastlös än vad jag har varit på länge.. Jag har tvättid kl 13-18 så det är väl så jag ska tillbringa min dag.. Kul verkligen! Får nog bli en promenad nu kanske.

Ikväll kanske min pappa kommer och hälsar på, om min cykel behagar komma. Annars får vi se vad kvällen har att erbjuda!

 

/Linnea


RSS 2.0