Måndag

Helgen har spungit förbi. I fredagskväll kom Viktor hit, det blev en snabbmiddag på Rosalis för att sedan skynda till bion. Vi såg Himlen är oskyldigt blå, den var helt okej tycker jag. Sen gick vi hem till mig och jag vet inte hur många timmar vi låg och pratade innan vi somnade. Lördagen bjöd på en tur på stan för att sedan möta upp med Viktors kompis för en lunch. På kvällen var vi hem till Cissi och därefter blev det ritz med Annie och Viktor. Söndagen bjöd på lunch och fika på stan. Oj vad jag har slösat pengar nu ett par dagar och jag får nog leva på luft den här månaden men ibland måste man unna sig lite. Jag saknade att ha någon runt mig hela tiden när Viktor åkte hem. Gillar inte att vara ensam!

Idag vaknade jag 4... Jag mår faktiskt inte så bra.. Först hade jag 2 veckors vila från träningen för att sedan köra några pass och sen bli sjuk. Har inte lyckats bli helt bra ännu men känner hur det kliar i benen. Huvudet säger att ja kommer vara kass om ja inte sätter lite fart snart. Men jag vill inte riskera att bli sämre igen för att jag drar igång för tidigt. Jag har en orolig känsla i magen hela tiden, klart man inte sover bra då!

Har iallafall lämnat in min seminarieuppgift om mitt träningsbeteende så då kan jag bocka av den också. Nu återstår det att skriva hemtentan, min mentala plan. Så denna veckan ser väl ut att bli en pluggvecka då jag knappt har börjat. Så måste sätta igång nu kanske...

/Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0