Onsdag

Igår tränade jag det första slideboarpasset för säsongen. Var riktigt förvånad över att jag tyckte att det var så roligt. Jag bestämde mig för att åka till träningen 18.30 och träningen började 19.00 så suget fanns ju inte innan om jag säger så. Men det känns riktigt skönt att vara igång med träningen igen. Kommer inte ihåg sist jag vilade i 2 veckor utan att vara sjuk. Men vilan är en viktig del för att ladda om och orka med träningen.
Gårdagens pass var väldigt jobbigt då det blir väldigt statisk styrka på skridskoträningen och jag har inte tränat något liknande sen mars. Så dagen till ära har jag haft träningsvärk i rumpan och låren och även i de sneda magmusklerna som bara har blivit värre och värre under dagen så jag fasar för morgondagen!

Annars har dagen bestått av föreläsningar 9.15-15.00. Sen åkte jag hem och på golvet innanför dörren ligger en avi så jag gick till ica och hämtade ut ett paket som visade sig vara ifrån mamma. Det innehöll två filmer och en bok och lite annat smått samt ett litet brev. Hur underskattat är inte det? Speciellt när man inte väntar det. Hon är så gullig min mamma och det gjorde verkligen min dag!

Efter att ha hämtat mitt paket så somnade jag i soffan och sov ett par timmar, värt! Sen har kvällen bestått av telefonsamtal med 5 personer, och där var den kvällen slut. Men ja det var värda samtal allihopa :) 


Kanske att man någon gång kan hitta tillbaka till glädjen att plåga sig på isen! Det har varit en helt underbar och en helt fruktansvärd del av mitt liv. Jag hatar att jag inte längre tycker att det är kul! :(                                                                   Saknar en av mina allra bästa vänner, Viktor!Men nu blir det sova, Godnatt!   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0