Bra dag

Blev en trevlig lunch med min vän Cecilia efter att vi hade lämnat in våra tentor. Känns galet skönt att den är klar! Lite mindre att stressa över..

Väl hemma kollade jag in på studentforum och såg att förra kursen, den när jag skulle göra en träningsplanering över 1 år, var rättad. Jag blev sjukt nöjd när jag såg att jag hade fått VG på den. Jag som tyckte jag hade skrivit dåligt. Samma med tentan innan det som jag också tyckte gick dåligt. Hmm jag kanske inte borde tycka att jag är så dålig som jag tror. För det är jag uppenbarligen inte, eftersom VG är det högsta betyg vi kan få. Men en lärare på universitetet sa till mig en gång att det är bra att jag är självkritisk för då arbetar man lite hårdare för att man ska bli nöjd. Kanske sant men ibland måste man kanske ha lite självförtroende med.. Jag jobbar på det!

Sen blev det ett besök hos optikern för synundersökning. Jag har fått för mig att jag ser lite sämre. Efter att han hade gjort sina tester säger han att jag inte ser sämre men jag gav mig inte så jag fick honom till att göra om testerna en gång till. Han sa att jag skulle få prova höja styrkan lite men att det var svårt att se om jag hade sämre syn. Hur som när jag skulle betala sa han att jag inte behövde det för att jag hade betalat det tidigare så man har fria undersökningar. Dessutom kan jag gå dit och byta ut mina gamla linser mot nya kostnadsfritt. Han sa att jag skulle göra nått roligt för dom pengarna istället så jag får kanske följa hans råd! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0