Dålig uppdatering

Åkte hem och firade jul och med det tog jag ledigt från bloggskrivandet. Men nu är jag åter i Örebro för några dagar. Pluggande som står på schemat. Ska snart bege mig till Cissi för att skriva lite på vår rapport. Vill bli klara så vi slipper hålla på när jag är borta.

Annars har faktiskt träningen rullat på bra. Har blivit lite cyklande men även lite löpande med stavar, jobbigare än vad de låter. Fick upp pulsen mycket lättare än jag får av att endast springa så får bli några flera sånna pass nu innan avfärd till GC. Idag blev det gym och crosstrainer. Skönt att ha dagens träning avklarad.


Fick en kommentar där en person undrade vad jag har i Vo2max. Jag hade sist jag gjorde för 2 år sedan.. 3,4l/min vilket blir ca 60ml/kg/min. (kanske dags att göra ett nytt test)


God fortsättning


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan inte du berätta hur mycket du tränar på, typ hur mycket watt du kör på om du har en sån eller hur det går på gymmet typ hur mycket du tar i djupa knäböj, bara så att man kan se hur du utvecklas, svårt att veta hur det går när du bara säger att det går bra, man vill ju veta hur bra det går :)

2011-12-28 @ 19:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0