Sverige

Nu har jag för några dagar sedan kommit hem till kalla Sverige. Det var skönt de första dagarna men nu längtar jag tillbaka till värmen och framförallt cykeltimmarna i bergen. Jag har spenderat de 4 dagarna jag varit hemma i Uppsala hos mina föräldrar men nu ska jag snart bege mig till Örebro. Jag har passat på att träffa släkt och vänner nu när jag har varit hemma bl.a. var det superkul att träffa Gäddan (Sara) som varit borta och rest i 4 månader. Jag har också hunnit med en hel del bra träningspass. Idag grillade jag Pappa i skidspåret i 3 timmar, eller var det han som grillade mig?

Imorgon ska jag gå på föreläsning på universitetet och sedan är det bara att sätta igång och plugga ikapp (om det går?). Jag måste ta tag i det så jag kan åka iväg snart igen.

Nu packar jag och pappa in oss i bilen, hämtar upp farfar och åker mot Öret. Tur att jag har så snäll pappa och farfar som kan skjutsa mig för på tåget hade jag inte kunnat ta med all min packning.

/Linnea

Fredagsmys

Ytterligare en dag har passerat har pa GC. Dagen bestod av 4 timmars traning innehallande 8 st bergsintervaller. Jag kanner hela tiden att jag blir starkare och starkare, spceciellt uppfor. Det har kan bli valdigt valdigt bra!

Hela dagens pass bestod av prat om att resan snart ar slut och att vi inte vill aka hem. Tusan vad tiden gar alldeles for fort! Jag ska njuta av varje minut som ar kvar pa cykeln har. Jag gissar att jag kommer komma hem till vintern igen, vilket inte lockar. Jag vill fortsatta trana pa landsvagscykeln nu. Nagon vanlig sjal som vill skotta bort all sno fran Sverige tills jag kommer hem??

Ikvall ska jag och Annie iallafall ha lite mys med fruktsallad och nagra avsnitt av desperate housewifes (det har blivit till en vardaglig rutin) och forbereda oss for ett lite lugnare pass imorgon.

Ha det sa bra hemma i kylan!

/Linnea 

  

Torsdag

Dagarna flyger forbi har pa Gran Canaria. Manga timmar har spenderats pa cykeln och det kanns riktigt bra att vara tillbaka pa landsvagscykeln igen. Vagarna har ar valdigt fina och jag stormtrivs!  Nu aterstar endast 6 dagar och ca 20 traningstimmar innan hemfarden. Jag langtar inte hem till snon och kylan utan trivs valdigt bra har i solen och bergen. Tror att jag skulle kunna vanja mig med det har livet. 

Tyvarr strular datorerna har med inlaggning av bilder sa jag far lagga upp lite nar jag kommer hem. Har namligen en del att bjuda pa :)

Soliga och varma cykelhalsningar /Linnea


 

Gran Canaria

Nu har det gatt nagra dagar sedan jag lamnade kalla och snoiga Sverige for varma och soliga Gran Canaria. Har haft ett par bra dagar med traning innehallande bade distans och bergsintervaller. Allt ar toppen och dagarna gar valdigt fort sa det galler att ta vara pa varje minut har nere. Imorgon vantar 5 timmars distans och sakert nagra kilometer i bergen./Linnea


10 Januari

 Affärsplanen är klar, den individuella dagboken likaså. Det känns fantastiskt skönt att ha två saker mindre att tänka på. Jag har tvättmaskinerna i full gång, jag har inhandlat lite saker till resan bl.a. sadelväska, bars och sportdryck, och jag ska precis sätta igång med packningen (det svåraste?). Jag är nästintill resklar och har dessutom hunnit med några timmar ute på cykeln imorse. Effektiv dag!

/Linnea

5e Januari

Nu har jag varit ett par dagar i Örebro. Har hunnit med en del kvalitetstid med Annie. Har haft ett par riktigt roliga dagar, det kanske blir så när man är ifrån varandra några veckor? Idag väntas skidåkning med Annie, massa pluggande och förhoppningsvis lite annat fix. Allt plugg måste vara klart idag så det får absolut komma i första hand. Imorgon åker jag sedan ner till Sexdrega för teamträff så det kommer nog bli kul!

/Linnea

Måndag 3e Januari

Sitter hemma i min lägenhet i Örebro och skriver nu. Jag tyckte faktiskt att det var jobbigt att åka tillbaka till Örebro den här gången. Jag hade inte haft något emot att stanna i Uppsala ända fram tills jag åker till Gran Canaria. Kanske för att jag åker tillbaka för att sätta igång med pluggandet igen? Kanske för att jag trivdes bra hemma denna gången. Men ibland går det inte att göra som man önskar.

Igår följde iallafall pappa, farmor och farfar med mig hit för att kolla på min lägenhet och för att kolla när jag tävlade. Resultaten på tävlingen är inte nämnvärd, så dåligt gick det. Men jag skulle kvala till SM och det gjorde jag så det var huvudsaken. Så får vi se om jag står på startlinjen på SM eller inte, nu finns iallafall möjligheten.

Idag måste jag sätta igång med pluggandet, allt måste vara klart på onsdag för sedan är det lagträff som står på schemat. Har en hel del annat att fixa med också. Jag har inte lust med all stress men det blir såhär när man ska åka bort så det får jag väl ta.

Ha en trevlig dag!

/ Linnea

2011

Nu är vi inne på andra dagen av 2011. Det känns lite konstigt tycker jag.
Nyårsafton spenderades först med farmor och faster på Gränby Centrum med lite tittande i affärer och fika. Kvällen firades med syster och lite kompisar till henne med 7-rätters middag. Var en riktigt trevlig kväll :)

Igår hann jag med lite löpning och sedan firade vi kusin Olivia som fyllde år.

Idag har jag packat ihop mina saker och ska åka tillbaka till Öret. Jag kommer också dagen till ära ställa mig på startlinjen för ett 1500m lopp på isen. Det känns faktiskt lite nervöst, jag har ju inte ens gjort en start iår. Men det kommer säkert att gå bra. Håll tummarna!

/Linnea


RSS 2.0