Belgien

Har befunnit mig i belgien sedan i  lördags kväll. Huset vi bor i är definitivt över förväntan, vi har tillochmed diskmaskin och tvättmaskin :) Har hunnit med några träningar bla. på Flanderenbanan och sluppit regn enda tills idag. Så det blev 4 timmar i regnet idag. Tur att det var lite intervaller i passet så det kändes som om tiden gick lite fortare. Kom tillbaka lerig och fin så det blev till att tvätta av cyklarna och slänga in kläderna i tvättmaskinen direkt. Nu har vi intagit lite mat och imorgon väntar en skön vilodag. Så nu är det bara för mig att ladda inför tävlingspremiären som sker på söndag. Blir en hård start med Flanderen på schemat. Kör också Dottiegnies på måndag. Nu är det verkligen igång!

Go Green på träning i Belgien 

/Linnea


KLAR!

Med examinationsuppgiften. Den är inskickad så nu kan jag inte göra mer! ÄNTLIGEN!
Är tyvärr kvar i Örebro då mina planer blev ändrade i sista stund. Har examinationsdagar på universitetet idag och imorgon där vi visat upp våra träningspass vi lagt upp. Tanken var att jag endast skulle vara med idag till lunch för att sedan åka hem och fixa det sista inför resan ner till Sexdrega och Belgien. Jag hade då missat 2 pass idag och imorgon kommer jag missa 3. Men när jag såg den brutala kompletteringsuppgiften som skulle göras (2 sidors diskussion per träningsupplägg) så ångrade jag mig och bestämde mig för att jag får åka ner imorgonbitti istället så jag "endast" behöver komplettera 3(!) arbeten.

Ska fixa lite med packningen nu och sedan slänga mig i sängen för idag är jag TRÖTT!

/ Linnea 

Tisdag

Igår satt jag och Cissi som sagt och skrev ihop vårt pass så nu är det i stort sett klart. Jag har skrivit ihop 7 sidor inklusive framsida och referenslista nu och då är inte passet inlagt ännu så det känns inte som att det är jättemycket mer att skriva utöver metoden. Hur skönt som helst! Blir till att läsa och kanske eventuellt skriva lite mer idag för det vore ju verkligen superskönt om jag kunde lyckas skriva klart arbetet redan imorgon så jag slipper fixa med det nere i Sexdrega innan avfärden mot Belgien.

Jag kom just fram till att jag inte ens har hunnit reflektera över hur nära det faktiskt är. Har haft så mycket att göra med skolarbeten och sponsorer så dagarna har flugit förbi. Men hey jag klagar inte! Det kommer bli super i Belgien! :D
/ Linnea  


Ny vecka

och nya möjligheter. Jag hoppas på en bättre vecka än den förra.   

Det är iallafall sista skolveckan på ett tag nu eftersom jag inte kommer läsa nästa kurs då jag kommer tillbringa denna tid i Belgien på cykeln. Men denna veckan kommer bli galet jobbig verkar det som. Lämnade just in den sista laborationsrapporten för denna kursen som handlade om seniorjympa. Håller tummarna för G för jag har inte tid att kompletera. Klockan 13.00 ska jag möta upp Cecila för lite lunch och planering av ett träningspass som vi sedan ska hålla i på torsdag för klassen och vi har även bjudit in några gamlingar´då det ska vara ett träningspass anpassat för äldre personer. Vi ska också skriva en "rapport" där vi diskuterar kring träningspasset, varför vi valt övningar osv.. Denna rapport ska in på fredag, men eftersom jag åker till Sexdrega på torsdag så måste denna vara klar på onsdag helst! Så ja jag har en del att göra på pluggfronten. Så det är bäst att jag sätter igång med läsandet på en gång.

Annars har jag tänkt att jag ska hinna med en del träning denna veckan också såklart. Jag körde ett lugnt distanspass ute igår och tänkte jag skulle få till ett idag med. Jag hoppas att kroppen är med mig nu och låter mig vara frisk och kry för nu vill jag bara CYKLA!
/Linnea

    

SponsorHar i dagarna fått klart med Folkesson råd och revision som sponsor 2011. Tackar så mycket för att ni tror på mig och vill hjälpa mig i min satsning!

/LinneaLänge sedan..

..jag skrev något här. Gran Canaria resan var bra. Hotellet var bra (inga kackerlackor denna gång) med bra mat och fina rum. Vädret ska jag inte heller gnälla på, regn en dag annars var det soligt och bra. Dessvärre var inte kroppen helt 100. Fick några riktigt bra pass på cykeln där nere men jag blev förkyld de sista dagarna så nu sitter jag hemma i Sverige igen och försöker kurera mig ordentligt.

Belgien och tävlingssäsongen börjar närma sig. 1 vecka kvar i Örebro innan jag beger mig ner till Sexdrega nästa torsdag och vidare till Belgien med laget på lördagen. Jag ser verkligen fram emot denna säsongen och tror att det kommer bli riktigt roligt även om jag är sjukt nervös nu! Man vet liksom inte var man står efter en vinterträning, sen kom ju inte denna förkylning jättelämpligt heller men det är bara att gilla läget och inte deppa ihop. 

Nu ska jag ta på en bra film och lägga mig i soffan och hoppas på att kroppen frisknar till snart!

/Linnea   

Träning och annat fix..

Igår körde jag det sista tc-passet innan jag drar mot varmare väder. Ett riktigt bra pass, två timmar med blandade intervaller och illamåendet kom på besök. Men finns det något härligare än att vara riktigt trött efter ett hårt träningspass, att känna att jag absolut inte hade kunnat köra hårdare? Enligt mig finns det inte det! Dessvärre var inte elen på min sida, så vi fick strömavbrott precis när jag kört klart. Så där stod jag utan mat och utan tillgång till dusch... och ni vet ju alla hur svettig man blir efter ett tc-pass.. Inte så glad tjej! Men som tur var höll det inte i sig så länge. 

Imorse drog jag ut på min vintercykel kl 9 och var hemma igen runt 12. Det känns som att vårvädret ändå är påväg till Sverige nu. De större vägarna är iallafall inte täckta med is och snö och idag var det nollgradigt. Jag ska be till vädergudarna att det är iallafall är barmark när jag kommer hem från Gran Canaria.

Idag känns det som att jag har så mycket att göra att jag inte riktigt vet vad jag ska börja. Men jag lyckades ändå beställa hem kurslitteratur alldeles nyss till nästa kurs jag ska läsa, idrottsnutrition som börjar i maj tror jag. Tänkte att det var lika bra att fixa de nu innan jag åker till Belgien med teamet.

Kanske ska sätta igång ordentligt med labrapportskrivande nu så jag kommer någon vart./Linnea  


Grubblerier

Jag känner mig ganska så sliten just nu. Det är mycket som ska göras på väldigt kort tid så jag antar att jag har stressat lite för mycket på sista tiden. Ska försöka ändra på det nu, ta det som det kommer och försöka slappna av. Det är mycket svårare än vad det låter. Jag är en sådan person som får prestationsångest över det mesta. Det jag gör måste vara bra, oavsett vad det är, annars hoppar jag hellre över att göra något, vilket kan leda till att jag blir uppstressad över minsta lilla grej. Inte en jättebra egenskap kanske. Lite av denna egenskapen bör man kanske ha för att kunna prestera bra, men på en lagom nivå. På något sätt tycker jag att det är "pinsamt att misslyckas" och stänger därför inne mycket av mina känslor som kanske egentligen behöver komma ut. Världen och mitt liv går inte under för att jag inte presterar maximalt varje dag!  

Nu ska jag stoppa i mig lite mat och åka ner mot skridskohallen för att köra säsongens kanske sista skridskoträning?!   


RSS 2.0