Träning och annat fix..

Igår körde jag det sista tc-passet innan jag drar mot varmare väder. Ett riktigt bra pass, två timmar med blandade intervaller och illamåendet kom på besök. Men finns det något härligare än att vara riktigt trött efter ett hårt träningspass, att känna att jag absolut inte hade kunnat köra hårdare? Enligt mig finns det inte det! Dessvärre var inte elen på min sida, så vi fick strömavbrott precis när jag kört klart. Så där stod jag utan mat och utan tillgång till dusch... och ni vet ju alla hur svettig man blir efter ett tc-pass.. Inte så glad tjej! Men som tur var höll det inte i sig så länge. 

Imorse drog jag ut på min vintercykel kl 9 och var hemma igen runt 12. Det känns som att vårvädret ändå är påväg till Sverige nu. De större vägarna är iallafall inte täckta med is och snö och idag var det nollgradigt. Jag ska be till vädergudarna att det är iallafall är barmark när jag kommer hem från Gran Canaria.

Idag känns det som att jag har så mycket att göra att jag inte riktigt vet vad jag ska börja. Men jag lyckades ändå beställa hem kurslitteratur alldeles nyss till nästa kurs jag ska läsa, idrottsnutrition som börjar i maj tror jag. Tänkte att det var lika bra att fixa de nu innan jag åker till Belgien med teamet.

Kanske ska sätta igång ordentligt med labrapportskrivande nu så jag kommer någon vart./Linnea  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0