Kinnekulleloppet

Efter att ha legat sjuk med feber och en fruktansvärd förkylning en vecka bestämde jag mig ändå att åka ner till Götene för att köra Kinnekulleloppet. En tävling jag hade sett fram emot mycket där jag var väldigt sugen på att visa vad jag går för. Hade tyvärr inga större förhoppningar om denna dagens lopp med tanke på förutsättningarna.  

När starten gick, som som vanligt var uppför kullen, tyckte jag ändå att det gick ganska bra. Hade inga som helst problem uppför backen. Det delade sig direkt och halva klungan tappade. De kom efter en bit på varvet ikapp då ingen i första klungan körde på. Andra gången uppför backen var inte heller något problem men när det sedan på platten blev lite stötigt hade jag inte mycket att säga till om. Kroppen funkade helt enkelt inte. Hamnade i en grupp med 4 andra och vi körde tillsammans imål. Malin och Madde körde starkt och kom 3a och 5a :)

Jag är inte alls nöjd med känslan och resultaten på loppet men det var skönt att få en bra genomkörare så man äntligen är igång igen. Det var ingen höjdardag för självförtroendet heller samtidigt som jag vet att förutsättningarna inte var dom bästa. 

Nu har jag några dagar framöver som kommer präglas av hård träning så det kommer nog bli bra tillslut de här. Även om en vecka med influensa(?) inte är det man uppskattar mest mitt i säsongen.  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kanske bäst om du tränar lugnt efter en kraftig förkylning istället för att tävla, för om man har varit förkyld så har kroppen blivit sliten och behöver sin återhämtning. Det är ju inte bra för ditt mentala att prestera sämre än vad du egentligen vet att du kan, tänk på det, det viktigaste är ju att du presterar på tävlingarna, inte att du kör så många som möjligt.

2011-05-24 @ 17:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0