Onsdag

Kom hem sjukt mycket gladare  och med mer energi efter gårdagens skridskoträning. Älskar att jag tycker det är kul igen även om ja har lagt tävlandet åt sidan. Det är kul att umgås och träna med winnrarna !
 
Idag började dagen med ett seminarie kl 8. De gick väl helt okej även om ja vart lite bitter för att läraren inte fatta vad man menade. Thats life! Har iallafall fått en sak avklarad på min låååånga lista.

Efter det fick det bli lite kik på stan och lunch och nu sitter jag hemma och har slängt ihop en kycklingpaj som står i ugnen. Lika bra att fixa lite mat så man inte slarvar när det är stressigt.

Borde väl ta och börja med min hemtenta om psykologiska krav men lusten finns inte där. Varför ska det alltid vara så att det är jobbigt att ta tag i saker?? Fastän jag egentligen tycker att det vi läser är riktigt intressant så drar jag mig för att ta tag i det. Vet inte om det har varit lite för mycket att göra i skolan nu så man aldrig har känt att det har varit lugnt. Jag mitt pucko stressar ju upp mig som tusan också och måste hela tiden prestera. Jag skulle ju helst av allt bara vilja koncentrera mig på träningen just nu. Snart snart snart! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0