Onsdag 9e November

Hade svårt att sova igår.. kanske kan vara stress?? Brukar kunna vara de när jag har svårt att sova. Fick iallafall några timmars sömn innan jag gick upp för föreläsning på universitetet. Den handlade om karriärövergånger om vem man är om man slutar idrotta. Riktigt intressant verkligen!

Skyndade hem för att sätta igång med skrivandet på hemtentan. Har fått ihop 11 sidor så de är väl ändå okej. Men jag har en del kvar att reda ut och skriva ihop. Tror jag ändå skulle kunna bli klar idag om jag ger mig *** på det. Ska försöka lägga på ett kol så jag hinner gå en vända på gymet idag innan jag tänker ha myskväll!

Btw var det jättekul på skridskon igår. Nu var alla Winnrare med så vi tränade allihopa tillsammans. Det innebar att Johan och Ola Röjler och höll farten så kan inte sticka under stolen med att de va jobbigt. Vi körde 8-6-8-6-8-6 varv. Men under de första 2 intervallerna körde ja bara 5 varvare men sen gick det bättre och bättre. Vi låg hela tiden runt 23-24 sek /varv. Gaaaah ont i benen! Men som sagt riktigt roligt :)

Nej nu får jag återgå till skrivandet igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0