Trött

Kom hem från gymmet för någon timme sedan. Körde först min rehabträning för axlarna. Sedan körde jag styrka för ben och bål för att tillsist avsluta med lite intervallöpning på löpbandet. Allt gick bra och idag var det kul att träna. Tycker om att ta ut mig helt och känslan av att vara lite småmosig efteråt. Finns det nått bättre?? Jag är tveksam. 

Ska försöka mig på att somna lite tidigare idag än i vanliga fall, tror min kropp kan behöva lite sömn nu. Det blir iallafall ingen sovmorgon imorgon då jag har bokat tvättid kl 8. Så de ska jag roa mig med fram tills kl 13 (annars kan ja inte träna för har inga rena kläder) varvat med plugg. Ska lägga upp en träningsplan för ett helt år. Galet svårt men jag ska nog kunna få ihop något förhoppningsvis.

 


Helg

Det har blivit ett distanspass både lördag och söndag denna helg. Igår var det bra väder men idag regnade det under hela passet. Inte så kul! Men jag slet mig igenom mina timmar för att sen hoppa in i en varm dusch. Även om de va jobbigt under tiden känns det väldigt bra nu efteråt att jag ändå körde klart. Så nu tänkte jag lägga mig i soffan under en filt och ta på en film, med gott samvete!


Första skridskopasset för säsongen

Galet jobbigt! Har inte åkt skridskor sedan februari så det är några månader sen. ´Det var jobbigt i framförallt vristerna men ojojoj va kul det var! Hur kul som helst att träffa delar av Winnergänget (resten är i Inzell) och få träna tillsammans :) Kommer garanterat bli flera pass i vinter !! :)
Om man bara kunde va lite snabbare igen


Träningsvärk

Denna veckan läser vi om plyometrik (spänst) i skolan och igår hade vi ett praktiskt pass under hela dagen, varvat med instruktioner och diskussioner såklart. Väldigt mycket av den träningen liknar den jag körde under sommrarna, då jag inte börjat cykla ännu, för skridsko. Hur kul som helst men ojojoj va kass man var. Jag har aldrig varit speciellt spänstig men jag kan meddela att jag var bättre på det under tiden jag tränade det iallafall.
Igår funderade ja på om man skulle få träningsvärk, för jag kände mig inte alls trött i kroppen igår utan bara i huvudet. (Vi körde ju inte så hårt som ett träningspass, utan provade bara på övningar för att ha förståelse för dem). Men jag fick mitt svar när jag vaknade imorse och skulle resa mig från sängen. Jag kan säga att de känns att jag lever iallafall. Magen, ryggen och rumpan känns mest. Men jag gillar känslan va träningsvärk, de känns bra.  

Så jag tänkte bättra på träningsvärken genom att gå till gymmet senare idag!Äntligen fredag

Jag är en väldigt trött tjej efter 2 dagar med instruktörsutbildning för tyndlyftning med tyngdlyftningsförbundet. Tyvärr har jag inte kunnat lyfta, kunde inte ens inta startpositionen för ett lyft då skulderbladet strejkar. Men jag har ändå uppskattat det mycket. Har lärt mig se vad som kan vara fel i ett lyft. När jag är redo att lyfta lovar jag att det kommer bli en hel del träning av det här på gymet.

Igår kväll träffades vi nåra i klassen och hade lite klassmys. Kaffe, kladdkaka, frågesport och bara allmänt trevligt. Det borde göras mycket oftare.

Idag är jag ledig och har bara ett inplanerat pass på gymet med sjukgymnasten. Han ska visa mig lite så jag kan sätta igång att träna överkroppen nu. Jag tror de kommer bli jättebra!


Tillbaka

Jag blev efter förre gången jag skrev tokförkyld och sängliggandes (igen) några dagar så hade väl inte så mycket att dela med mig av. Men lika bra att ta allt på en gång så slipper jag det sen!

I helgen kom världens bästa Linn på besök hos mig. Det var jättekul att träffa henne, kommer inte ens ihåg sist de va. Tror de va ca 2 år sedan. Det konstiga är att det känns som om vi träffades igår bara att vi hade lite mer att berätta för varandra. Medan andra man inte träffat på 2 år skulle vara jätteskumt att umågs med. Vi är väl helt enkelt bara väldigt nära! Vi tog med oss Cissi och gjorde massa roligheter så jag har haft bästa helgen på länge!

Lagom till att Linn åkte hem blev jag dessutom tillräckligt frisk för att träna igen så det blev en sväng till gymet igår. Träningsvärk idag ja! Ska stoppa i mig lite mat och sen ska jag till gymet igen. Idag för lite löpning. Hoppas axeln tycker som jag!


Träning

Idag har jag varit en sväng på gymmet. Körde de övningarna ja kunde göra utan att det gör ont i axeln. Även om de är långt ifrån vad jag egentligen ska köra så var det ändå galet skönt att komma igång. Kan även sitta ordentligt på cykeln nu så jag tror jag är redo för att dra igång träningen på riktigt snart! Nu kör vi!


Träning

Idag har jag varit en sväng på gymmet. Körde de övningarna ja kunde göra utan att det gör ont i axeln. Även om de är långt ifrån vad jag egentligen ska köra så var det ändå galet skönt att komma igång. Kan även sitta ordentligt på cykeln nu så jag tror jag är redo för att dra igång träningen på riktigt snart! Nu kör vi!


Måndag 3 Oktober

Helgen har varit jättebra. I fredags lämnade jag först in min hemtenta. Skönt att jag fick till något som va helt okej och som gick att lämna in, även om humöret och motivationen inte varit på topp.
På kvällen blev det spelkväll hemma hos Cissi vilket var hur kul som helst! :)

Morgonen därpå åkte jag ner till Sexdrega för lite Ronde van Sexdrega (nä ja kunde inte köra, men de va kul å va där) och på kvällen var det avslutningsfest. Det var kul att träffa delar av laget iaf!

Idag drar nästa kurs igång som är träningslära med inriktning prestation.  Under denna kursen ska vi också ha praktik och jag ska vara med på en friidrottstränares pass så det kan nog bli riktigt intressant.

 


RSS 2.0