Fullt upp

Ja huja vad mycket det är att plugga just nu. Eller kanske inte egentligen. Jag hamnade ganska mycket efter när jag vurpade eftersom jag inte klarade av att plugga veckan efter. Man märker att man pluggar på C-nivå nu då man missar galet mycket mer i jämförelse med om man missar lite på en A-kurs. Det är mer man måste plugga själv. Har iallfall fått 1,5 sida skrivet på hemtentan idag som ska lämnas in på fredag. Bara 8,5 sida kvar då.

Imorgon ska jag iväg till en sjukgymnast här i Örebro och kolla upp så allt ser bra ut. Jag hoppas på bra besked så vi kan lägga upp lite rehabträning för min stackars axel. Nu är jag galet sugen på att börja träna!  

...

För exakt 3 veckor sedan under sista etappen av Svanesunds 3-dagars hade jag oturen att gå omkull. Jag minns ingenting utav vurpan men har fått berättat för mig att det var en ganska stor håla i marken och att de som låg framför också hade kört ner i den men klarat sig. Smällen blev iallafall ganska rejäl och jag bröt nyckelbenet, fick en spricka i skulderbladet, en hel del skrapsår och en väldigt kraftig hjärnskakning. Hela första veckan var jag illamående så fort jag satte mig upp och fick därför ligga i sängen (mest sovandes). I början var hjärnskakningen det värsta men efter ca 1 vecka blev smärtan i nyckelben och framför allt skulderbladet fruktansvärd. Jag har tagit det väldigt lugnt och inte stressat upp mig då säsongen tog slut för min del iochmed vurpan men nu har jag kunnat börja röra på mig och börjar se fram emot en vinter med mycket hård träning. 

I helgen var jag ner till köpenhamn och kollade på VM och man blev ju allt lite sugen faktiskt. Så nu kör vi!

/Linnea 


September

Redan inne i septembermånad och hösten har börjat komma till Örebro. Även om sommaren har känts kort tycker jag att det ska bli lite mysigt med höst. Jag gillar att Sverige har årstider!!

Har hunnit tränat redan och ska snart åka iväg till universitetet för att möta upp min grupp för att diskutera lite inför morgondagens opponering.

RSS 2.0