Fullt upp

Ja huja vad mycket det är att plugga just nu. Eller kanske inte egentligen. Jag hamnade ganska mycket efter när jag vurpade eftersom jag inte klarade av att plugga veckan efter. Man märker att man pluggar på C-nivå nu då man missar galet mycket mer i jämförelse med om man missar lite på en A-kurs. Det är mer man måste plugga själv. Har iallfall fått 1,5 sida skrivet på hemtentan idag som ska lämnas in på fredag. Bara 8,5 sida kvar då.

Imorgon ska jag iväg till en sjukgymnast här i Örebro och kolla upp så allt ser bra ut. Jag hoppas på bra besked så vi kan lägga upp lite rehabträning för min stackars axel. Nu är jag galet sugen på att börja träna!  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du behöver inte vara orolig, du vill ju klara av din utbildning och därför så kommer du klara av det. Plugga nu först tills du kommer ikapp plugget igen och sen kan du börja träna igen, för säsongen är ändå över så det kan vara en bra idé att ta en break från träningen och göra andra saker. Glöm inte bort att vila för man kan bli sliten av att plugga mycket också, den mentalaåterhämtningen fungerar percis som den fysiska, man måste våga vila, så pressa inte dig själv för att försöka komma ikapp, plugga i den takt som gör dig lycklig. Precis som träningen så ska pluggandet vara roligt.

2011-09-28 @ 21:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0