Mycket åkande

I fredags åkte jag hem till Uppsala för att umgås med familj och vänner så bloggen kom i andra hand. Hade en helt underbar helg. :) Blev även nåra timmar på cykeln. Idag åkte jag tillbaka hem till Öret för att packa och träffa lite vänner här också. Imorgon åker jag ner mot Sexdrega och tidigt på onsdagmorgon sätter vi oss i teambilen för att åka mot Belgien. På lördag startar vi Omloop Het Nieuwsblad. Kommer bli hårt men nu är jag laddad! Och det ska bli kul att se vart man står efter vinterns träning... Nu kör vi!

 

  


Torsdag

Blev dagen till ära ett distanspass ute på crossen. Idag gick det lätt att cykla och tiden gick relativt fort trots att det snöade under större delen av passet. Sånna här dagar gillas!


 

Tänk att det finns snälla människor ändå...

Har varit iväg och hämtat min ryggsäck som blev stulen i söndags. Det var en kille som hade hittat den slängd vid ett träd. Jag är överlycklig att jag fick tillbaka den och nästan allt var kvar. Bara prw handskarna och ett skydd som var borta. Det här gjorde iallafall min dag!

Onsdag

Hade en bra alla hjärtans dag igår. Dock kände jag mig lite småkrasslig i halsen så fick bli en vilodag från träningen. Nu känns det mycket bättre så nu ska jag snart sätta mig på cykeln och svettas lite. Så får vi se vad dagen har att bjuda på efter det!
Tisdag

Började dagen med att försöka planera lite för de närmsta dagarna. Bokade tid hos frisören på fredag i Uppsala då jag också ska på sponsormöte. Så blir 2 dagar till i Öret innan ja drar till Uppis och sen vidare mot Belgien. Vi drar ju snart ju.. tävlingspremiären närmar sig!

Men nu ska ja slänga in några maskiner tvätt och läsa igenom mitt och Cissis arbete innan vi åker till universitetet för en presentation. Den sista uppgiften i plugget.. Skönt! :)Bestulen

Att folk ska ha så svårt att förstå vad som är ditt och mitt. Igår efter att ha tränat några timmar ute på crossen skyndade jag till skridskohallen för att åka lite med Adam. Kom dit och mötte honom i dörren så lämnade min ryggsäck i hallen där vi alltid ställer dem. Det var dessutom skridskofolk i hallen. Jag och Adam drog ut och sprang lite och var borta i max 10 minuter. När jag kom tillbaka och skulle dra på mig trikå och skridskorna var väskan borta. Letade runt hela hallen och i hela hallen men den fanns inte kvar. Besviken, arg och ledsen för att man inte kan eller ska lita på folk, men mest för att mina formgjutna skridskor är borta! Känns inte jättetroligt att jag åker till Holland och gör nya nu?? eller vem vet?? Förhoppningsvis kommer de fram när puckona som snodde väskan inser att innehållet bara är värdefullt för mig och ingen annan. För de lär ju inte kunna sälja dem heller.... Som sagt blev riktigt ledsen men som tur är kom J och muntrade upp mig på kvällen. Och imorse åkte jag och Cissi till Sthlm med bussen för en heldag med shopping! Tur man har underbara vänner som muntrar upp! :)
 

Lördag

Imorse hade jag planer på att sticka ut på cykeln. När jag var färdigklädd och redo för att gå smällde däcket.. Blev lite bitter och gick till cykelaffären för att köpa ny slang. Tog med mig den gamla slangen för att ja skulle få rätt. Väl hemma när jag bytt slang och ska börja pumpa inser jag att ventilen är för kort så får inte i nån luft.. Blev lite mer bitter, dels för att ja bara ville ut och köra och dels för att ja inte hade koll själv, och gick tillbaka till cykelaffären för att byta och få en slang med rätt längd på ventilen. Kom hem och kände att ja va hungrig igen så va tvungen att äta lunch innan ja skulle träna så fick bli ett pass inne på trainern idag istället då de hade blivit för sent att cykla ute. Tycker inte om att ändra de som är planerat men ibland måste det bli så. Men nu blir det lördagsmys på hög nivå så jagforhoppningsvis blir på bättre humör och är redo för morgondagens distanspass istället!
Uppdatering

Blev inte mycket till uppdatering på Gran Canaria. Men jag hade ett bra läger med många bra träningstimmar och med bra sällskap. Nu har jag varit hemma i nästan en vecka och mycket träning har gjorts inomhus på trainern. Det var ju närmare 40 graders skillnad här hemma och på GC så dumt att chocka kroppen på en gång. Men till helgen ska jag försöka ta mig ut på crossen några timmar. Förutom att man saknar cyklingen på GC var det väldigt skönt att komma hem och landa lite innan nästa resa, till Belgien den 23e feb. Så nu försöker jag få ihop de sista i plugget och umgås med vänner här hemma så mycket som möjligt. Ska även försöka ta mig till Uppsala snart och träffa familjen. Kommer bli mysigt!
Bilder från min och Jessicas tur till Djävulsgrottan...

 

/LinneaRSS 2.0