Vilodag

Efter nagra dagars träning blir det idag en vilodag. Mina ben är nog i behov utav det. Vädret är sadär nu faktiskt, dimmigt men ända varmt. Sa jag ska tillbringa dagen pa balkongen läsandes. Efter detta ska jag nog vara redo för nästa träningsblock igen. Igar kom ju fler svenskar ner till GC sa vi kanske kan bli nara stycken som kör ihop, kommer bli jättekul! :)


Toppen

Blir inte sa mycket uppdaterande av bloggen när jag är iväg. Men det flyter pa här pa GC och solen skiner fortsatt. Idag körde vi upp pa toppen av ön. Känns skönt att kunna pricka av det sa man slipper bli retad :P Tror kroppen svarade lite lite bättre idag. Men jag tar det lugnt än sa länge.

Imorgon lutar det at en lite "plattare" runda i dalarna. Tror benen kan behöva det.

Ha det sa bra :)  /Linnea


Gran Canaria

I tisdags akte jag ner mot Sexdrega för första teamträffen. Blev lite fotografering, klädprovning, laserdoome och en hel del träning. Tror vi kommer fa en riktigt rolig säsong tillsammans :)

Igar drog jag, Jessica och Marie till GC. Har idag kört första passet pa cykeln. Kändes tungt för egen del men jag hoppas kunna fa bättre och bättre känsla med tiden. Vi ska ju trots allt tillbringa tiden här en hel manad sa jag tror det blir bra bara man far köra in sig lite.

För er som undrar sa är tanken nu att jag ska lägga pluggandet pa is och endast koncentrera mig pa cyklingen. Sa hoppas kunna slappna av mer nu och inte stressa runt..

/ Linnea


2012

Väldigt skönt att lämna 2011 bakom sig och blicka framåt mot ett nytt år med nya möjligheter! Nyårsafton startade med ett distanspass ute på crossen i kylan. Det är konstigt hur fort kroppen vänjer och anpassar sig. Förra året hade jag inga som helst problem att cykla i -10 grader men iår har det ju varit en "varm" vinter så när temperaturen helt plötsligt sjönk till -6 grader fick kroppen en chock. Men de gick bra ändå och det var faktiskt riktigt skönt efter ett tag. Hemma igen vart det en snabbdusch och lunch för att åka med familjen på bio- The Stig Helmer story. Helt okej även om de allra första filmerna är svårslagna.

På kvällen var jag hemma hos Sara och hennes pojkvän på middag och firande. Var riktigt trevligt och med väldigt god mat. En lyckad nyårsafton helt enkelt :)


RSS 2.0