Belgien

Kom ner i torsdags har cyklat idag och försökt väcka kroppen till morgondagens race. Vlaandern står på programmet. Kommer bli galet hårt men också väldigt roligt! Jag är laddad!

...

I torsdags akte jag som sagt ner till GC.. Men annu har jag inte kunnat cykla nagot.. Pa kvallen nar vi kom fram fick jag sa ont i halsen att ja hade svart att ata da de gjorde sa ont att svalja plus att ja fick feber. Det kom fran ingenstans.  Jag paborjade en pencillinkur igar och hoppas pa att det blir battre snart sa jag kan trana igen. Kanns inte som att detta halsont kom speciellt lampligt :(


Tisdag

Vaknade tidigt idag.. J har åkt till jobbet och här sitter jag i soffan och laddar för dagens träning. Har slängt i några maskiner tvätt också och några till lär det bli. Förövrigt blir det näst sista träningen i Sverige för denna gång för på torsdag åker jag nämligen till Gran Canaria för 3e gången den här vinter/våren. Den här gången tar jag med mig min kära pappa men flera av tjejerna i laget kommer också vara där. Det ska bli jättekul att komma dit och få slita lite i bergen igen.

 
Foto: Studio Bildbolaget


Hemma igen

Blev riktigt dåligt med uppdateringar från Belgien. Vi hade nämligen inget internet i huset tyvärr.
Hann med 4 starter iallafall under vistelsen. Känslan i kroppen var helt okej och bättre än vad jag hade trott. Resultaten kanske inte är så mycket att hänga i granen men jag ser mina små förbättringar från förra säsongen och tar med dem. Det var riktigt roligt att tävla igen och jag ser verkligen fram emot den här säsongen. Det känns skönt att starta starkare och säkrare än vad jag gjorde förra året så jag tror att det här bara kan bli bra! :) 

Har nu varit hemma i en vecka och träningen har flytit på. Vårvädret som har kommit till Örebro (och säkert resten av Sverige med) har gjort mig ännu mer peppad. Tänk vad lite sol och torra vägar kan göra.


Foto:Kris Claeye


Foto: Freddy Vlassenroot


RSS 2.0