Ett nytt försök

Då var det dags att göra ett nytt försök att uppdatera lite mer på bloggen igen. Det har blivit ett par resor till Gran Canaria för träningsläger under hösten och vintern och en tripp till Belgien med tävlingspremiären har också hunnits med. Belgien har ju väldigt speciella tävlingar med kullerstenspartier och mycket hålor och sprickor i vägarna. Det tillsammans med att jag inte hade tävlat på stora race sedan början på juli förra året, innan jag blev sjuk, gjorde att jag var rätt så nervös och ringrostig till en början. Men känslan blev bättre och bättre för varje tävling och jag startade säsongen mycket mycket bättre än vad jag gjorde förra året. 
 
Nu är jag hemma igen efter 3 veckor på resande fot. Laddar om och passar på att umgås personer som ja tycker om mellan träningspassen. Nästa resa tar jag med mig pappa och blir en veckas träningsläger till Gran Canaria, denna gången åker vi med på Bjelkmark sport cykelresa. Ser jag fram emot riktigt mycket och ska bli jättekul!
 
Cramo Go:green, klicka in på http://www.sportfoto.nl/albums/1973/20130301_cramo_go_green_/ för att se fler bilder på laget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0